Leefatelier bij Kaatje.jpg

Workshops

Bij Leefatelier bij Kaatje is het mogelijk om diverse kookworkshops te volgen. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Bij elke workshop zullen we eerst de moestuin bezoeken, proeven, ruiken, voelen en ervaren wat de natuur ons te bieden heeft. Zo leren de kinderen waar ons eten vandaan komt. Ook stimuleert dit kinderen om zelf meer te proeven. Pure smaken staan centraal! De smaakpapillen prikkelen en het enthousiasme overbrengen om alles zelf te maken. Dit is wat ik wil bereiken. Het aanleren van goede eetgewoontes en smaak begint bij de basis. 

De workshops zullen in thema's worden aangeboden.

SnoepGOED

De kinderen maken zelf snoep en tussendoortjes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten en zoetstoffen, zoals fruit en honing. 

High TEA

Er worden zoete en hartige lekkernijen gemaakt. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van suiker en verse producten gebruikt. 

Home Made

Denk hierbij aan zelfgemaakt pastasaus, soep of ingemaakte jam met producten verkregen uit de moestuin. 

De kinderen gaan naar huis met een berg inspiratie en fijne recepten!

Daarnaast is het ook mogelijk om overige workshops te volgens, zoals Filosoferen met kinderen of kinderyoga. Houd voor de data en meer informatie de Facebookpagina in de gaten. 

Contact 

Voor vragen kun je me hier bereiken; 

Sanne Jansen

de Buytencamp 10

5761 CL Bakel

06-28184517

Facebookpagina Leefatelier bij Kaatje

smvandinter@gmail.com

  • Black Facebook Icon

© 2021 Leefatelier bij Kaatje

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now